Közérdekű 2022. április 11. • Lejárt
Szavazzon és nyerjen MIKI-vel!

Tavaly december óta elérhető MIKI, a város új alkalmazása, melynek ismertsége folyamatosan növekszik a városlakók körében.

A letöltések száma alig pár hónap alatt meghaladta a kétezer főt, így a miskolci önkormányzat most arra kíváncsi milyen gyakran használjuk az appot.

Új nyereményjátékukkal arra kérik a már aktívan használókat és azokat, akik még nem ismerik az applikációt, hogy töltsék le, regisztráljanak, próbálják ki és válaszoljanak április 11. és április 24. között a Szerintem menüpontban feltett kérdésükre. A válaszadók között egy Miskolcereknek összeállított ajándékcsomagot sorsolnak majd ki.

Az alkalmazás mobil eszközön használható, elérhető iOS készülékekre az App Store, Androidra pedig a Google Play áruházban. Az app innen is közvetlenül letölthető a QR kódok beolvasásával. (https://miki.miskolc.hu/app-download )

A nyereményjáték szabályzat itt érhető el. (https://www.miskolc.hu/miki-applikacio-szerintem-nyeremenyjatek)

MIKI egyébként számtalan lehetőséget nyújt helyieknek és nem helyieknek egyaránt. Az új alkalmazással csak egy kattintás és minden aktuális rendezvény, menetrend elérhetővé válik egy helyen. Ha turistaként használjuk, láthatjuk milyen programlehetőségeket kínál nekünk a város és megtervezhetjük azt, is hogyan tudunk oda eljutni a helyi tömegközlekedés segítségével. Ha pedig rendelkezünk miskolci lakcímkártyával, egy rövid regisztrációt követően telefonunkról foglalhatunk időpontot a városi szolgáltatóknál, elektronikusan intézhetjük ügyeinket, szavazhatunk a Miskolcot érintő fontos kérdésekben. MIKI-vel az ügyintézés is kényelmesebbé, tervezhetőbbé válik. Az applikáció magába foglalja a Miskolc Pass kártyát is, melynek köszönhetően több mint ötven partnernél részesülhetünk különböző kedvezményekben.

Szavazzon és nyerjen MIKI-vel, mert az Ön véleményére is számít a város!