Pályázat 2020. szeptember 18.
Videópályázati felhívás, Európai Mobilitás Hét 2020

EURÓPAI MOBILITÁSI HÉT 2020. MISKOLC VIDEÓPÁLYÁZAT FELHÍVÁS Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Európa legnagyobb közlekedési környezetvédelmi kampányához csatlakozva, kreatív videópályázatot hirdet középiskolások számára „Mozgásban a város”, avagy a fenntartható közlekedés lehetőségei Miskolcon - címmel

  • Miről szóljon a videó? A városi közlekedés probléma-területeiről és jó példák bemutatásáról. Olyan mintákról, amely motiválhatja a miskolciakat, hogy a személyautó helyett fenntartható közlekedési módokat válasszanak egészségük és a környezetünk megóvása érdekében.
  • Pályázók köre: A pályázaton indulhat minden Miskolcon élő vagy tanuló, 12-18 év közötti diák egyénileg, vagy legfeljebb 5 fős alkotó csoportokban. A pályázaton való indulás feltétele, hogy a Pályázó vállalja a pályázatban meghirdetett feltételek teljesítését.
  • Pályázat díjazása: A bíráló bizottság által megfelelőnek ítélt pályamunkák díjazásban részesülnek. 1. helyezett: 50 ezer, 2. helyezett: 30 ezer, 3. helyezett: 20 ezer Ft értékű vásárlási utalványban részesül. A bírálóbizottság fenntartja magának a jogot, hogy a pályaművek értékelésekor díjakat visszatartson, vagy összevonjon. Szükség szerint más díjazási módokat állapítson meg.

Egyéb fontos információk

• A legjobb alkotásokat a pályázat kiírói bemutatják az önkormányzat honlapján.

• A beérkezett alkotásokat, adathordozókat nem küldjük vissza.

Előzetes egyeztetés után az eredményhirdetést követően 2020. november 30-ig átvehetők az Ökomenedzser Irodában.

Kapcsolat A pályázattal kapcsolatos tartalmi vagy technikai kérdéseket a zomi@miskolc.hu címre várják a szervezők.

 

További részletek a pályázati felhívásban. 

Csatolmányok