Közérdekű 2022. november 24.
Varázslatos téli utazás a Miskolci Állatkertben

Különleges programmal várja a gyerekeket és szüleiket a Miskolci Állatkert 2022. december 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap 10 és 16 óra között. Egy varázslatos téli utazáson vehetnek részt az érdeklődők, és a program keretében a Mikulással is találkozhatnak. Az esemény résztvevői az állatkerti séta kezdetén egy névre szóló útlevelet és egy térképet kapnak a pénztárban. Meghatározott helyszíneken a „Manók” által feltett kérdésekre helyesen válaszolva pecsét kerül az útlevélbe. A séta végén, ha mind a négy pecsétet tartalmazza az útlevél, akkor a gyerekek találkozhatnak a Mikulással, akitől megkapják a várva várt ajándékot.

A kaland feltétele egy előzetes regisztráció az állatkert honlapján - ide kattintva elérhető a honlap - amelyet 2022. december 1-ig lehet megtenni. A megszokott belépőjegyen felül, az útlevél és a mikuláscsomag díja 2.000 forint.
A séta az állatkert területén térköves és zúzalékos erdei úton halad. A program teljesítése mely közel 1000 méter, várhatóan 1-1,5 órát vesz igénybe.

A jegypénztár 15 órakor zár, az állatkert 16 óráig van nyitva, ezért a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy ezt vegyék figyelembe a programon való részvétel során.

Képmelléklet

Hivatkozások