Közérdekű 2019. november 15.
Újra nyitva a téliesített Selyemréti Strandfürdő

Ismét a megszokott nyitvatartással várja Vendégeit a Selyemréti Strandfürdő.  A 11 napos leállás során téliesítették az úszómedencét és a szezonális karbantartásokat is elvégezték.  

A tavaszi teljeskörű felújítást követő első téli szezonját kezdte meg november 15-i, pénteki újranyitásával a Selyemréti Strandfürdő. Mint ismert, az év elején a város kedvenc sportmedencéje kapott új fedést, melyre most az oldalfalak kerültek fel. A megújult légtechnikai rendszert is beüzemelték a leállás során a szakemberek, így ideális hőmérséklet és páratartalom mellett sportolhatnak a Vendégek.

A mintegy másfél hetes karbantartási munkák részeként takarították és fertőtlenítették a medencéket, burkolatjavítási munkákat is végeztek és a vízgépészeti rendszereket is átvizsgálták.

Az úszóvendégek a korábbi évekhez hasonlóan, egy fűtött, zárt folyosón, - úgynevezett „nyaktagon”- keresztül juthatnak a medencerészbe, újításként pedig egy téli ruhatárral készült a szezonra a fürdő. Itt a kabátjaikat már a belépést követően egy zárt helyiségben adhatják le a Vendégek.   

A bérletesekre is gondolt az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft., hiszen a karbantartási idővel arányosan, 11 nappal automatikusan meghosszabbodtak a bérletek.