Élet a városban
Sport
Sport 2020. november 19.
Újabb csatába indulnak a DVTK Jegesmedvék

A Tipos Extraliga 15. fordulójában a DVTK Jegesmedvék a HC'05 Banská Bystrica csapatát fogadja a Miskolci Jégcsarnokban. A korong november 20-án, pénteken, 18 órakor indul útjára a zárt kapus mérkőzésen, amelyet a Digi Sport 2 élőben közvetít a helyszínről.

- Pénteken a legfontosabb feladatunk az lesz, hogy visszataláljunk a győztes útra. Nagy változásokra nem kell számítani, de a kapuk előtt  határozottabbnak kell lennünk és sokkal kevesebb kiállítással kell játszanunk. A sűrű menetrendbe a szerdai napon be tudtunk iktatni egy szabadnapot, csütörtöktől pedig teljes erőbedobással készülünk a következő meccsünkre. Rob Flick az arccsonttörése után egy műtéten esett át, így rá most nem számíthatunk, továbbá a keddi meccsen megsérülő Egle játékát is minden bizonnyal nélkülöznünk kell. Részegh Tamással és Lövei Dáviddal kapcsolatban bizakodóak vagyunk, hiszen már velünk edzettek csütörtökön - nyilatkozta Dave Allison a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője

Tipos Extraliga
15. forduló

2020. november 20. péntek, Miskolci Jégcsarnok 
18:00 DVTK Jegesmedvék - HC'05 Banská Bystrica

Közvetítés

A pénteki mérkőzést a Digi Sport 2 élőben közvetíti, valamint a hétvége folyamán visszanézhető a Miskolc TV műsorában. Angol nyelvű élő eredménykövetés elérhető a hockeyslovakia.sk oldalon.

(Forrás: www.dvtk.eu)