Közérdekű 2023. május 25.
Szerezz velünk plusz krediteket

A Miskolci Egyetem Szenátusa a napokban elfogadta az önkéntes tevékenység kurzus beindítását. Csatlakozz Európa legnagyobb hallgatói sporteseményeihez, és zsebeld be az értük járó extra krediteket.

A Miskolci Egyetem – a várossal közösen – tollaslabda és vízilabda Európai Egyetemi Bajnokságot rendez július 13-19 között. Az esemény rendezését segítve az egyetem hallgatói is csatlakozhatnak az eseményhez, amiért kreditet kapnak. Ugyanis a Miskolci Egyetem Szenátusa a napokban elfogadta az önkéntes tevékenység kurzus beindítását. Ennek köszönhetően az idei Európai Egyetemi Bajnokságokon, és a 2024-es Európai Egyetemi Játékokon közreműködő hallgatók extra krediteket gyűjthetnek.

1 kredit 20 önkéntes tevékenységgel eltöltött órának felel meg, és az órákat a hallgatók a képzésük teljes ideje alatt gyűjthetik.

Ha szeretnél extra krediteket kapni és ezzel részese lenni Európa legnagyobb hallgatói sporteseményeinek, jelentkezz az önkéntes programba.

2024-ben még több lehetőség lesz extra kredit gyűjtésre

Miskolc és Debrecen ekkor rendezi meg közösen az Európai Egyetemi Játékokat (EUG), melynek az idei Európai Egyetemi Bajnokságok hivatalos teszteseményei. Az EUG a kontinens legnagyobb hallgatói sporteseménye, a nyári olimpia és a labdarúgó-világbajnokság után a harmadik legnagyobb létszámú multisportesemény a világon. Jelentkezz még ma a plusz kreditekért, és legyél részese Európa legnagyobb hallgatói sporteseményeinek!

Képmelléklet