Élet a városban
Sport
Sport 2019. január 27.
Otthonában nyert az MVSC-MVSI

Saját pályáján magabiztosnak nevezhető győzelmet aratott január 26-án, szombaton a női NB II. Keleti-csoportjában érdekelt MVSC-MVSI csapata. A Kubikként is ismert Csokonai utcai MVSC-sporttelepen lejátszott bajnoki találkozón debreceni ellenfelét múlta felül a zöld-fehér együttes.

MVSC-MVSI – DEAC 3:1 (17, 23, -22, 18)

MVSC-MVSI : Bagi Alexandra, Braun Dóra, Czipa Anett, Fekete Dalma, Jobbágy Vivien, Mérai Dorina, Papp Dóra, Szikora Evelin, Urbán Daniella, Zsofnyák Márta. Edző: Surányi István, Kerekes Attila

Kerekes Attila:  - Hatalmas lendülettel kezdtük a mérkőzés, látszott a lányokon, hogy ma mindent beleadnak a játékba. Szinte állva hagyták a debrecenieket, akik sokáig keresték az erőtől duzzadó miskolci játék ellenszerét. A korai tetemes előny birtokában simán hoztuk az első játszmát. A második játékrész is MVSC sikerrel zárult, de ekkor már két csapat volt a pályán. Felszívta magát a Debrecen, de a mieink sem engedtek ki. Rengeteg szép megoldást és szikrázó küzdelmet láthattak a szurkolók, amelynek végén behúztuk a második etapot is. Hasonlóan kemény küzdelemben dőlt el a harmadik szett is, de ekkor a DEAC örülhetett. Szerencsére nem vesztették el lányaink a hitüket és még nagyobb erőket mozgósítottak a negyedik játszmában. Érezhető volt, hogy mindkét csapat győzni akar. Ennek megfelelően színvonalas, kemény játékot láthattunk, ami végül megérdemelt hazai sikert hozott. Ez igazi csapatmunka volt! Szép volt lányok!

Képmelléklet