Élet a városban
Sport
Sport 2020. szeptember 17.
Nyolcadik helyen zárta a Magyar Kupát a PannErgy-MVLC Miskolc

A férfi vízilabda Magyar Kupa 7-8. helyéről döntő elhalasztott mérkőzést szeptember 16-án rendezték meg Egerben, ahol a házigazdák győztek. A PannErgy-MVLC idén a 8. helyet érdemelte ki ebben a sorozatban.

 

ZF Eger – PannErgy-Miskolci VLC 14-8 (1-3, 5-2, 2-2, 6-1)

Eger, 150 néző. V.: Várkonyi, Kovács.

ZF Eger: Krémer – Török (2), Kovács G. (1), Baksa (2), Lőrincz B. (5), Murisic (2), Sántavy (-). Csere: Sári (-), Rádli (-), Lőrincz Á. (-), Szőke (1), Dóczi (1), Szalai (-). Vezetőedző: Petrovai Márton.

MVLC: Mizsei – Lukács Á. (-), Fried (1), Magyar (3), Vismeg B. (1), Vismeg Zs. (-), Biros B. (3). Csere: Tátrai (kapus), Méhész (-), Berki (-), Sisán (-), Szalatyán (-), Szilágyi (-), Fülöp (-). Vezetőedző: Kis István.

Petrovai Márton: – Gratulálok mindkét csapatnak a mai teljesítményéhez. Kemény munkából érkeztünk ebbe a meccsbe, mert nem erre a mérkőzésre készültünk, hanem a hétvégi bajnokira. Látszott az MVLC-n, hogy ezúttal nélkülözte négy kulcsjátékosát.

Kis István: – A harmadik negyedig nyújtott teljesítménnyel maximálisan elégedett vagyok, a meccs első részében a védekezésünk is stabil volt. A negyedik negyedre elfogytunk, addig bírták a kulcsjátékosaink, de örülök annak, hogy több fiatalt ki tudtam próbálni. Még sok munka vár rájuk, de ezen az úton szeretnénk továbbra is járni.