Élet a városban
Sport
Sport 2020. március 03.
Nem volt orvosság a MEAFC bajára!

A férfi kosárlabda NB I/B Piros-csoportjának 22. fordulójában a Baját fogadta a Miskolci Egyetem Körcsarnokában a MEAFC-Miskolc.  Thornton nélkül is erőn felül küzdött, ám győzni nem tudott a hazai gárda.

MEAFC-Miskolc – Bajai Bácska FKE 70-80 (19-24, 14-21, 20-17, 17-18)

NB I/B Piros csoport 22. forduló. Miskolc, Körcsarnok, 150 néző.

Vezette: Győrffy Pál, Csabai-Kaskötő Brigitta, Dr. Oláh Márk.

MEAFC: Takács (18/9), Kozák M. (11), Kozák B. (8), Homoki (6), Béres (8). Csere: Lippai (14), Tóth (4), Asszú (1), Sándor, Szőke. Edző: Drahos Gábor.

Baja: Pongó (18/6), Goldring J. (8/3), Nagy (10/3), Jakab (24/6), Vukicevic (18). Csere: Kővágó-Laska (2), Goldring G., Fehér. Edző: Cservék Csaba.

Drahos Gábor (MEAFC-Miskolc): - Gratulálok a Bajának, sokkal tudatosabban játszottak, mint mi, nem véletlenül állnak előkelő helyen a táblázaton. Átaludtuk az egész első félidőt, hiába jöttünk fel egy labdányi távolságra. Ez nem az a szint, ahol nem nyújtja be a rutinosabb csapat a számlát. Amerikai légiósunk nélkül így hiába küzdött derekasan a csapat, nem sikerült győzelmet szereznünk. Rájátszásos álmainkat el lehet engedni, ettől függetlenül a saját jövőnkért még annál is keményebb négy mérkőzés előtt állunk az alapszakaszból.

Cservék Csaba (Baja): - Örülök a győzelemnek, elég jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, sajnos a második félidőben egy kicsit belealudtunk,, de úgy gondolom, a végére össze tudtuk szedni megint magunkat és úgymond magabiztos győzelmet arattunk.