Élet a városban
Sport
Sport 2020. október 10.
Nem bírt a Dózsával a Diósgyőr

A női röplabda Extraliga alapszakaszának 2. fordulójában idegenben lépett pályára a DVTK csapata. Az Újpesti TE együttese október 10-én, szombaton érvényre juttatta a hazai pálya előnyét és magabiztosan, 3:0 arányban múlta felül a piros-fehéreket.

Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 2. forduló

Újpesti TE - DVTK 3:0 (16, 11, 16)

Budapest, UTE Röplabda Csarnok, 200 néző Játékvezető: Ujházi Mónika, Varjasi Melinda.
UTE: Rachkovska 13, Bezhandolska 4, Petőváry 8, Szabó 11, Carabaldi 10, Bagyinka 2. Csere: Pécsi, Villám 1, Kis, Manninger 1. Vezetőedző: Horváth András.
DVTK: Mészáros, Kovács E. 5, Kiss E. 5, Beddingfield 7, Kundrák 1, Szajkó 2. Csere: Dömsödi (liberó), Egri 1, Horton 3, Sitku 1, Bertók. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Horváth András: - A nyitásainkat sikerült kellő agresszivitással kiviteleznünk. Ebből adódóan a védekezésünk is könnyebbé vált, és sikerült ezekből a kontra labdáinkat megoldanunk. Örülünk az itthon tartott három pontnak.

Toma Sándor: - A múlt hetihez hasonlóan az elsődleges célunk az volt ma is, hogy egy jó alapjátékot tudjunk bemutatni. Sajnos az elején nagyon megnyitott minket az Újpest, amiból nem tudtunk felocsúdni, és végig rohantunk az eredmény után. Gratulálunk a hazaiaknak!

A DVTK legközelebb hazai pályán szerepel. A 3. fordulóban az 1. MCM-Diamant Kaposvár gárdája érkezik Miskolcra. A mérkőzés október 18-án, vasárnap 19 órakor kezdődik a Generali Arénában.

(Forrás: www.dvtk.eu)