Élet a városban
Sport
Sport 2019. március 03.
Nagyon kevés hiányzott az Eger elleni győzelemhez

A férfi OB I-es vízilabda bajnokság középszakaszának első körében, március 2-án Egerben vendégeskedett a PannErgy-MVLC Miskolc. A felsőházi rangadón a vendégek többször is vezettek,de a találkozó végén mégis a házigazdák örülhettek a győzelemnek. 

ZF-EGER–PANNERGY-MISKOLCI VLC 11–10 (2–3, 1–2, 4–1, 4–4)
Eger, 600
 néző. V: Petik A., Homonnai D.
EGER: VALICS – SZ. RASOVICS 3, VLAHOPULOSZ 3, HOSNYÁNSZKY 3, Murisics, Gyárfás 1, Decker Á. Csere: Avramovics 1, Sánta, Kürti, Biros B., Sántavy, Tóth Bendegúz. Edző:Dabrowski Norbert
MISKOLC: Csoma – Sztojanovics 1, Lőrincz B., NAGY Á. 4, BOWEN 2, Milicsics, VADOVICS 2. Csere: Hornyák, Bedő, Misics 1, Szőke Sz. Edző: Sike József
Gól – emberelőnyből: 9/2, ill. 9/2
Gól – kettős emberelőnyből: 2/2, ill. –
Gól – ötméteresből: –, ill. 3/2
Kipontozódott: Vadovics (31. p.)
Kiállítva (cserével, végleg): Lőrincz B. (20. p.)


/Fotók: Kamarás Péter/
 

Dabrowski Norbert: – Azt gondolom, amikor az ember rangadót nyer, akkor kell igazán szerénynek maradni. Azt mondta nagyapám, ha nem értékesek a szavaim, akkor nem kell szólni. Az egygólos különbség a szurkolóinknak is köszönhető.
Sike József: – A mérkőzés előtt azt mondtam, két út közül választhatunk a nemzetközi kupaszereplés kiharcolásában. Nyerünk és a négy közé jutunk, vagy az ötödik helyet harcolhatjuk ki. Az utóbbi útra léptünk. Három és fél év miskolci munkásságom után örülök, hogy ilyen jó mérkőzést tudtunk játszani az Eger ellen. A hazaiak egy olimpiai bajnokkal voltak jobbak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. A harmadik negyedben sajnos három emberelőnyt is elhibáztunk.