Meghívó 2022. április 06.
Miskolci Ötletmaraton: sajtótájékoztató a májusi kezdeményezésről

A Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület és Miskolc MJV Önkormányzata sajtótájékoztatót tart, amelyen a Miskolci Ötletmaraton – Verseny és fesztivál 48 órában című, az önkormányzat Részvételi Programjához illeszkedő, közelgő rendezvényről számolnak be a szervezők.

Az esemény ideje: 2022. április 7., csütörtök 15 óra

Az esemény helyszíne: Avasi Közösségi Kávézó (3529 Miskolc, Szentgyörgy út 42-44.)

Résztvevők: Varga Andrea, Miskolc MJV alpolgármestere és Molnár Aranka, a Dialóg Egyesület tagja, a Miskolci Ötletmaraton szakmai koordinátora.

Az önkormányzati és civil szereplők együttműködéseként május 6. és 8. között megrendezendő Miskolci Ötletmaraton a részvételi demokrácia egy újabb eszköze városunkban. A tech-világ hackathon elnevezésű rendezvénytípusából eredő „társadalmi hackathon” célja, hogy az állampolgárok által előzetesen benyújtott ötleteket – melyek célja mindnyájunk számára élhetőbb hellyé tenni Miskolcot – önkéntes csapatokban dolgozzák ki az erre jelentkező, ugyancsak civil résztvevők, 48 óra alatt, mentorok segítségével. Közben fesztiválon, koncerteken vehetnek részt, közösséget építhetnek, végül pedig rangos zsűri előtt versenyeznek a kidolgozott ötletekkel. A győztes elképzelések megvalósítását a tervek szerint támogatja majd Miskolc MJV Önkormányzata.

 

Facebook: https://www.facebook.com/miskolciotletmaraton

Honlap: https://miskolciotletmaraton.hu/

 

Az eseményre várjuk a sajtó képviselőit.

Köszönjük, ha részvételével és tudósításával segít felhívni az állampolgárok figyelmét az ötletek beküldésére és a rendezvényen való részvételre!

Hivatkozások