Közérdekű 2020. május 28.
Miskolci Nyári Napközis tábor

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2020. nyarán Perecesen működteti a Miskolci Nyári Napközis táborát 2020. június 29-től 2020. augusztus 07-ig.

  • I. turnus          2020. június 29. – július 10.
  • II. turnus         2020. július 13. – július 24.
  • III. turnus       2020. július 27. – augusztus 07.

A turnusonkénti maximális létszám 200-250 . A törvényi előírásoknak megfelelően elsőbbséget élveznek a dolgozó szülők gyermekei. A jelentkezési laphoz munkáltatói igazolás csatolása szükséges (ha mindkét szülő dolgozik, akkor kettő). A gyermeküket egyedül nevelő szülőknek nyilatkozatot kell tenniük a jelentkezési lap leadásakor. Csak azok a tanulók vehetik igénybe a nyári napközit, akiknek nincs térítési díj tartozásuk.

A jelentkezési lap és a szülői nyilatkozat elérhető Miskolc város honlapján www.miskolc.hu, a Miskolci Közintézmény-működtető Központ honlapján www.mkmkozpont.hu, illetve a napközis tábor Facebook oldalán.

Jelentkezni 6-tól 13 éves korig lehet.

A táborba való jelentkezés az alábbiak szerint történik: A térítési díjat (mely megegyezik a szorgalmi időszakra érvényes díjakkal) befizetni, és ezzel egy időben a szükséges dokumentumokat (jelentkezési lap, munkáltatói igazolások) leadni az MKMK pénztárában kell (3525 Miskolc, Városház tér 13.) 2020. június 8. (hétfő) és június 15. (hétfő) között. Az ügyintézés ebben az évben kizárólag személyesen lehetséges.

A pénztár nyitva tartása: Hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00-14.00 óráig, szerdán 11.00-17.30 óráig valamint pénteken 8.00-10.00 óráig. Az étkezési kedvezményre jogosító (MÁK igazolás, GYVK, SNI), érvényes iratot a befizetéskor be kell mutatni.

Határidőn túl pótjelentkezést csak akkor tudunk elfogadni, ha a maximális létszám még nem telt be. Ellenkező esetben csak lemondás után tudunk új gyerekeket fogadni. Pótjelentkezéssel kapcsolatban keressék Mádai Linda táborvezetőt a 06-70/704-6611-es telefonszámon.

Az étkezések lemondását minden munkanap 700 – 800-ig teheti meg a szülő a 06-70-704-6611-es telefonszámokon, vagy a nyari.napkozi.miskolc@gmail.com e-mail címen. A lemondást csak a következő második naptól tudjuk figyelembe venni.

Ha a gyermek három napig nem jelenik meg a táborban, és távolmaradásáról a tábor vezetése nem kap információt, a névsorból automatikusan kihúzásra, étkezése lemondásra kerül.

A táborozáshoz az orvosi igazolás nem szükséges a 12/2012. (III.28.) NEFMI rendelet értelmében „[...] A gyermek törvényes képviselője […] a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát a táborozás megkezdése előtt.” Kérem, hogy a levélhez csatolt nyilatkozatot használják.

A gyerekeket különjáratok szállítják a tábor helyszínére, melyekre 5 csomóponton lehet fel- és leszállni: Avas városközpont, Tapolcai elágazás, Szemere kert, Zoltán utca és Bulgárföld. A buszok pontos indulásáról és érkezéséről a tábor Facebook oldalán tájékozódhatnak a szülők. https://www.facebook.com/miskolcinyarinapkozi/

Kérem, hívják fel a szülők figyelmét, hogy gyermekeiket az időjárásnak megfelelően öltöztessék. Melegítő, esőköpeny, fürdőruha legyen náluk.

Nagy értékű játékokat, sétálómagnót, ékszereket, görkorcsolyát, gördeszkát, mobiltelefont a tanulók nem hozhatnak magukkal. Az elveszett értékeket megtéríteni nem áll módunkban.

A Miskolci Nyári Napközivel kapcsolatban Mádai Linda táborvezető +36-70/704-6611, vagy nyari.napkozi.miskolc@gmail.com nyújt felvilágosítást.

 

Csatolmányok