Közérdekű 2022. május 13. • Lejárt
Miskolci eladó szerszámgépek - kétfordulós versenyeztetési eljárás

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata kétfordulós versenyeztetési eljárás (nyílt írásos ajánlattétel + versenytárgyalás) útján történő értékesítésre meghirdeti a Miskolc, Téglagyár u. 2. szám alatti volt Diósgyőri Vasgyári Szakképző ingatlan tanműhelyében található 86 db munkagépet.

A munkagépek a valamikori szakmunkásképző és szakiskola tanműhelyének felszerelését képezték, ezért azok különböző korú – de gyakorlatilag minden esetben több, mint 15 éves, használt állapotú, több esetben eltérő felhasználhatóságú gépeket jelentenek.

A gépadatlapokban szereplő tételek meghatározó része fém-megmunkáló gép, szerszámgép, ezek között is jellemzően eszterga gépek, fúró gépek, marók, henger- és sík- és szerszám-köszörűk, fogaskerék gyártó gépek, lemez-megmunkáló gépek.

Az Ingóságok között található 3db nagyméretű kovács-gép.

Az Ingóságok között továbbá található több ún. célgép, amelyet a szakműhelyben EAN esztergák gyártása és felújítása során használtak (bejárató padok, ágy-megmunkáló gépek). A tételek között továbbá szerepel 2db anyagmozgató emelőgép (logisztikai gép) targonca, és felső futódaru.

Az Ingóságok között szerepelnek asztalos ipari gépek (gyalu, fa-eszterga, csiszoló, maró, elszívó gépek), valamint néhány garázs ipari eszköz.

A szerszámgépek tételes listája a kiajánlási dokumentációból ismerhető meg.

Az írásos ajánlatokat postai úton várjuk az alábbi címre

 • Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri HivatalaJogi, Igazgatási és Szervezési Főosztály
  Vagyongazdálkodási Osztály
  Miskolc
  Városház tér 8.
  3525
   
 • Az írásos ajánlatok benyújtásának határideje: 2022. június 10.
 • Benyújtási határidőként a postai bélyegző dátumát vesszük figyelembe.
 • Az írásos ajánlatok bontásának időpontja: 2022. június 16.

Ajánlatot az a természetes személy vagy átlátható szervezet nyújthat be, aki az Ingóságokat és az ajánlattétel részleteit bemutató kiajánlási dokumentációt az Önkormányzattól megvásárolja, s az abban foglaltakat elfogadja, továbbá befizeti a bánatpénzt az írásos ajánlatok benyújtásának határidejét megelőzően. A bánatpénz a nyertes pályázónál a vételárba beszámít, a többieknél visszafizetésre kerül. Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattételi eljárást az ajánlattevőkkel szembeni indoklási kötelezettség nélkül határozatlan időre elhalassza, vagy eredménytelennek nyilvánítsa! Az Ingóságok igény esetén, előzetesen egyeztetett időpontban tekinthetők meg.

Az Ingóságokról és az értékesítési eljárásról bővebb tájékoztatás a +36-30-978-8828 telefonszámokon kérhető.