Meghívó 2023. október 25.
Mini ARC-kiállítás nyílik Miskolcon

A képalkotókat évek óta megmozgató, a polgárokat pedig gondolkodásra késztető ARC-kiállítás fedett helyen megjeleníthető formája Miskolcra érkezik. Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával és a Civilizáció Koalícióval együttműködve a tárlat „mini” változatát hozzák el a Polgármesteri Hivatal aulájába annak tulajdonosai, hogy ezzel a 2. Mini ARC-kiállítást a megyeszékhelyen valósítsák meg.

A 2023. október 31-én, 17 órakor, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának aulájában (3525 Miskolc, Városház tér 8., belépés a Hunyadi utca 2. számnál található főbejáraton) kezdődő megnyitón köszöntőt mond:

  • Varga Andrea, MMJV Önkormányzatának alpolgármestere,
  • Farkas Bálint, a Civilizáció Koalíció kommunikációs koordinátora
  • Bakos Gábor, az ARC-kiállítás egyik alapítója

A megnyitón fellépnek a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány diákjai, akiket Fandl Ferenc, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze készít fel. Előadásukban a 2. Mini ARC-kiállítás – Miskolc egyes képeire reflektálnak. A megnyitó után Bakos Gábor tart ingyenes, beszélgetős tárlatvezetést az érdeklődőknek.

A vándortárlaton egy válogatás tekinthető meg az elmúlt évek ARC-kiállításainak képeiből. Az alkotásokat kicsinyített változatban, fedett térben mutatják be. Az 2. Mini ARC kiállítás célja, hogy Budapesten kívül, városról városra járva, szélesebb körben is hozzáférhetővé tegye a műveket és az általuk közvetített gondolatokat.

A kiállítás október 31. és november 30. között tekinthető meg Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának aulájában (3525 Miskolc, Városház tér 8.). Belépés a Hunyadi utca 2. számnál található főbejáraton.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1485158842328992/