Élet a városban
Sport
Sport 2021. január 18.
Mentálisan nem bírták a mérkőzés súlyát

A férfi röplabda NB I hétvégi fordulójában a MEAFC-Miskolc  hazai pályán fogadta a Vidux-Szegedi RSE csapatát.  A Miskolci Egyetem Körcsarnokában a vendégek akarata érvényesült.

A mérkőzés első játékrészét a vendégek kezdték jobban és két pontos előnyre tettek szert. Ezt a vendéglátók kitartó munkával ledolgozták a szett közepére, valamint a vezetést is átvették. Azonban a végjátékban folyamatosan jöttek a miskolci hibák, így nem tudták megnyerni a a szettet. (21:25)

A második felvonásban sajnos az előző játékrészben tapasztalt hibák folyamatosan megismételték magukat. Így ebben a szettben a Szegednek nem volt nehéz dolga, hiszen magabiztosan játszották azt amit tudnak míg a hazaiak tudásuk alatt szerepeltek. (11:25)

A harmadik felvonásban is a szegedi csapat vezetett azonban a játékrész vége felé a MEAFC összekapta magát és kezdte megközelíteni ellenfelét. Ennek a nagy hajrának köszönhetően a végjáték izgalmasra sikerült, de a vendégek örülhettek. (23:25)

Férfi röplabda, NB I Liga 

MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE 0:3

MEAFC-Miskolc: Pallós, Kozsla, Berkes, Orosz, Surányi, Kovács Csere: Szántai (liberó), Kapusi, Kiss, Molnár, Budai, Karóczi, Busák, Barócsi

Bagó László, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője:  - Mentálisan gyengék voltunk. A kínálkozó lehetőségeinkkel nem éltünk, ez pedig megbosszulta magát.

A bajnokság következő fordulójában február 14-én, 16 órától Dágon vendégszerepel a MEAFC-Miskolc .

(Forrás: www.meafc.hu)