Élet a városban
Sport
Sport 2019. január 22.
Magyar-kupa bronzért játszik a DVTK Jegesmedvék

Az Erste Liga alapszakaszának győztese, az FTC-Telekom ellen vívja a Magyar-kupa bronzmérkőzését a DVTK Jegesmedvék. A mérkőzés január 22-én, kedden, 17.30 órakor kezdődik a Miskolci Jégcsarnokban. A szrukolók számára fontos információ lehet, hogy televíziócsatornas nem közvetíti a találkozót.

- Sajnáljuk, hogy nem jutottunk be a Magyar Kupa döntőjébe, de becsületesen, a legjobb tudásunk szerint felkészültünk a bronzmérkőzésre - mondta Glen Hanlon vezetőedző - Minden egyes meccset meg akarunk nyerni, ahol jégre lépünk, nem lesz ez másként ezúttal sem. Vannak hiányzóink, de akik játszani fognak, azok mindent meg fognak tenni a sikerért. Az ellenfelünk egy rendkívűl jó csapat, akik magabiztosan nyerték meg az Erste Liga alapszakaszát, így biztosan önbizalomtól duzzadva érkeznek hozzánk. Érdekes és izgalmas meccset várok.

Jegyinfó

A belépőjegyek megvásárolhatóak a mérkőzés helyszínén, illetve online a jegy.hu oldalon. A jegyek ára egységesen 1.000 forint, illetve a DVTK Jegesmedvék 2018/2019-es szezonbérlete érvényes a mérkőzésre.

(Forrás: www.dvtk.eu)