Élet a városban
Sport
Sport 2021. január 31.
Közel volt a meglepetéshez a PannErgy-MVLC

 Az éllovas Szolnok nagy csatában, egyetlen góllal nyert január 30-án, szombaton, a kemény Dénes Városi Sportuszodában, a PannErgy-MVLC-Miskolc vendégeként. 

FÉRFI VÍZILABDA OB I, ALAPSZAKASZ
18. FORDULÓ

PANNERGY-MISKOLCI VLC–SZOLNOKI DÓZSA 10–11 (3–3, 3–3, 2–3, 2–2)
Miskolc,
 zárt kapuk mögött. V: Tóth S., Berki A.
MISKOLC: HOFERICA – LUKÁCS Á. 2, Fried, Hornyák O. 1, Seman 2, MAGYAR M. 3, Vismeg Zs. 1. Csere: Lukács D., Berki 1, Sisán, Vismeg B. Edző: Kis István
SZOLNOK: Nagy V. – Angyal 1, Nagy Ádám, Jansik D. 1, D. PIJETLOVICS 2, F. FILIPOVICS 5, DRASOVICS 2. Csere: Dőry, Schmölcz, Teleki, Szeghalmi. Edző: Zsivko Gocics
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 6/3
MESTERMÉRLEG
Kis István: 
– Nincs okunk a szégyenkezésre, minden játékosomat elismerés illeti azért a teljesítményért, amit nyújtott. Mindent megtettünk, elhasználtuk utolsó erőtartalékainkat is, és nem sok hiányzott a meglepetéshez. Tisztában vagyok azzal, hogy a Szolnok más alapozást végez mint mi, ők a nemzetközi porondra készülnek, ott akarnak helytállni.
Zsivko Gocics: – Egyáltalán nem lett volna meglepetés, ha a Miskolc nyeri a találkozót. Mi ezúttal meglehetősen szerény teljesítménnyel rukkoltunk elő, és elmaradtunk a várakozástól. A miskolciak feladták a leckét, mi sokat hibáztunk, ez csaknem megbosszulta magát.

(Forrás: www.nemzetisport.hu, fotó: Kamarás Péter)