Élet a városban
Sport
Sport 2019. november 17.
Két gólos PannErgy-MVLC győzelem a Debrecen ellen

A PannErgy-MVLC-Miskolc 12–10-re legyőzte a Debrecent a férfi vízilabda OB I 7. fordulójában, az A-csoportban. November 17-én, vasárnap este a hazaiak már az első negyedben kétgólos előnyre tettek szert, s innentől kezdve taktikusan csak őrizniük kellett a fórt.


E.ON FÉRFI OB I, ALAPSZAKASZ
7. FORDULÓ
A-CSOPORT
PANNERGY-MISKOLCI VLC–D
EBRECENI VSE 12–10 (3–1, 3–3, 4–3, 2–3)
Miskolc, 250 néző. V: Tóth I., Ercse
MISKOLC: MIZSEI – Banicsevics 1, NAGY Á. 3, Krijestorac 2, Vadovics V., MISICS 3, Sztojanovics 2
Csere: Bedő 1, Milicsics, Hornyák, Vismeg B.
Edző: Vidumanszky László
DEBRECEN: Kósik – Kovács Gábor 1, FEKETE G. 3, Macsi P. 1, Vancsik 1, Rádli, MACSI M. 2
Csere: Smitula 2, Zsilák, Stefanidesz, Oltean
Edző: Miroszlav Bajin

Vidumanszky László: – Csak a három pont megszerzésének tudok örülni, sok hibával játszottunk, és elmaradtunk a várakozástól. Szoros csatára késztetett bennünket az ellenfél, amelynek több lehetősége is adódott. Nehéz időszakot élünk, ugyanis az Eurokupából való búcsú lehangolt bennünket. Nincs mese, továbbra is keményen kell dolgozni, hogy visszanyerjük az egy hónappal ezelőtti formánkat.
Miroszlav Bajin: – Csapatom azt játszotta, amit megbeszéltünk. Sajnos több helyzetet és ziccert is kihagytunk, ráadásul még büntetőt is hibáztunk. Ennyit nem szabad rontani az erős Miskolc ellen, mert megbüntetnek érte. A védekezésben mutatkoztak gondok, azon kívül bátortalanok is voltunk, és kiütközött a rutintalanság is. Ettől függetlenül egy pontot megérdemeltünk volna.