Közérdekű 2020. december 18.
Információk a bérletvásárlásokról

Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében 2020. november 23-tól az intézkedés visszavonásáig a Miskolc Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltett Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban 19:00 - 07:00 óra közötti időszakban díjmentes a garázs használata. A jelzett időszakon kívül viszont az általános rend szerint történik a díjfizetés.

Mélygarázs bérlet váltására vonatkozó információk:

A járványügyi helyzetre és a parkolási rendelkezések bizonytalanságára tekintettel a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett mélygarázsokban kizárólag 30 napos bérlet váltását javasoljuk.

A bérletvásárlók terheit könnyítve az online vásárláskor kollégáink a kártya aktiválását a bérlet összegének beérkezését követően elvégzik. Kizárólag új kártya váltása esetén szükséges a személyes aktiválás.

Hogyan teheti meg:

  • Bérletváltási igényét az ugyfelszolgalat.parkolas@varosgazda.hu e-mail címen jelezze, a bérlet érvényesség kezdő időpontjának megjelölésével.
  • Kollégáink a megadott névre, címre átutalásos számlát állítanak ki, amely válaszüzenetben (e-mailben) elektronikusan megküldésre kerül.
  • A számla átutalással történő rendezését követően a bérlet aktiválásra kerül, amelynek megtörténtéről elektronikus úton, vagy sms útján értesítjük Önöket.
  • A számla fizikai átvételről későbbiekben elektronikus úton nyújtunk tájékoztatást.

A 2020. április 5. napjáig megváltott éves kombinált bérlethez tartozó beléptetőkártyákkal a mélygarázsok 2021. február 10. napjáig használhatóak.

 

Felszíni parkolásra vonatkozó információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet alapján, 2020. november 4-től - a veszélyhelyzet fennállásáig - a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni, fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás. Ebből adódóan nem értékesítjük a 2021. évre vonatkozó felszíni (zónás és kombinált) és Régiposta utcai parkolóházba érvényes parkolási bérleteket. Ennek időpontjáról a későbbiekben adunk ki tájékoztatást.