Élet a városban
Sport
Sport 2018. december 13.
Hercsik István a Pannergy-MVLC új társadalmi elnöke

Sajtótájékoztató keretében jelentették be Miskolcon, hogy az OB I-es férfi vízilabda bajnokságban, a Magyar-kupában  és a Komjádi-kupában egyaránt meghatározó szerepet betöltő Pannergy-MVLC társadalmi elnöki tisztségében a mai naptól változás történt. A továbbra is szakmai vezetőként tevékenykedő Bachner András helyét Hercsik István, a MENTO Környezetkultúra Kft. ügyvezetője vette át.

A sajtótájékoztatón jelen volt dr. Kiss János, Miskolc Megyei Jogú Város alpolgármestere és Rakaczki Zoltán sportért felelős polgármesteri biztos, a Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezetője is.

Hercsik István nem ismeretlen a miskolci vízilabda életében, hiszen cége 5 éve névadó támogatója a helyi utánpótlás tornának.

Az új társadalmi elnök, aki elmondása szerint rendkívül korrekt partnereket ismert meg a Pannergy-MVLC vezetői személyében, kiemelt figyelmet kíván fordítani a szponzori háttér bővítésére, a protokolláris feladatok ellátására, továbbá új, a neves fővárosi kluboknál bevált vezetési struktúrában is gondolkozik.

Képmelléklet