Városinformáció 2019. november 07.
Hatalmas volt az érdeklődés az álláskeresői nyílt napon

Az eddigi legnagyobb érdeklődést váltotta ki a már 5. alkalommal, Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja keretében 2019. november 5-én megrendezett álláskeresői nyílt nap. A programon alig néhány óra alatt több, mint 130 érdeklődő tájékozódott a miskolci vállalatok nyitott pozícióiról. Összességében eddig több száz álláskereső számára nyílt közvetlen találkozási- és kapcsolatfelvételi lehetőség a rendezvényen megjelent miskolci munkaadókkal.

A vállalatok kínálatán túl a Borsod-Abaúj-Zemplén-Megyei Kormányhivatal standján a jelenleg aktuális képzési lehetőségekkel, valamint több, mint félszáz nyitott pozícióra is jelentkezhettek az érdeklődők. A családias jellegű, kötetlen hangulatú rendezvényen valamennyi álláskereső személyre szabott tanácsadást is kaphatott az álláskeresésben.

Az rendezvénysorozat az egyre nagyobb érdeklődés jegyében tovább folytatódik.

A Paktum iroda a paktumiroda@miskolcholding.hu  e-mail címen várja azon cégek jelentkezését is, akik a későbbiekben kiállítóként részt kívánnak venni.

Az érdeklődők az újabb állásbörzék időpontját a Paktum Facebook oldalán követhetik nyomon: www.facebook.com/miskolcatehelyed , de felkereshetik ügyfélszolgálati irodánkat is a 3530. Miskolc, Széchenyi u. 60. szám alatt, ahol tapasztalt munkaerőpiaci tanácsadók készítik fel az álláskeresőket az álláskeresési technikák elsajátítására.

Projekt megnevezése:  TOP-6.8.2-15-MI1-2016-0001 számú „Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja” című projekt