Közérdekű 2023. február 08.
Felhívás díszoklevél igénylésére

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a tanár, tanító- és óvóképző intézetekben végzettek figyelmét arra, hogy a felsőoktatási intézmények 2023. évben is adományozhatnak arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet azoknak, akik oklevelüket 50, 60, 65, 70 éve szerezték.

A díszokleveleket az érdekeltnek kell igényelni, de az adományozást a pedagógus utolsó munkahelye és a társadalmi szervek is kezdeményezhetik.

A kérelemhez csatolandó okmányok:
Aranydiploma esetén:

  • az 50 évvel ezelőtt szerzett oklevél fénymásolata
  • a munkakönyv fénymásolata, vagy munkahelyi igazolás az ott eltöltött évekről
  • rövid szakmai önéletrajz

Gyémánt-, vas és rubindiploma esetén:

  • az előző adományozott arany-gyémánt vagy vas oklevél fénymásolata
  • rövid szakmai önéletrajz

A díszoklevél iránti kérelem az érintett felsőoktatási intézmény honlapjáról letölthető, vagy személyesen a Szociális és Köznevelési Osztályon, Szilágyiné dr. Heinrich Andreánál érhető el (előzetes időpont egyeztetés alapján).

A kitöltött kérelmek, a csatolt dokumentumokkal együtt Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Szociális és Köznevelési Osztályára (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) is leadhatók (előzetes időpont egyeztetés alapján), legkésőbb

2023. március 3. (péntek) 11.00 óráig.


A kérelmek a felsőoktatási intézményekhez közvetlenül is benyújthatók.

A beadási határidők tekintetében a felsőoktatási intézményeknél vagy honlapjukon tájékozódhatnak.
További információ: Szilágyiné dr. Heinrich Andrea; Tel.:46/512-700/1220-as mellék/ telefonszámon vagy a www.miskolc.hu honlapon.

 

Csatolmányok