Élet a városban
Sport
Sport 2019. február 01.
Diósgyőri rajt, mezőkövesdi vendégjátékkal

A labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi küzdelmei  február 2-án, szombaton, 17 órakor kezdődnek el. Az öt meccse veretlen DVTK a Mezőkövesdet fogadja a bajnokság 19. fordulójában. 

Fernando Fernández: - Folytatni szeretnénk a jó sorozatot, ugyanakkor a tavalyi évet lezártuk, az már a múlt, most egy új idény kezdődik. A jó rajt lökést adhat a későbbikre is. Kemény mérkőzésre számítok, a téli szünet után alig várjuk, hogy elkezdődjön a találkozó. Biztosan jó hangulat lesz a stadionban, hiszen egy megyei vetélytárs érkezik, akik ráadásul jó csapattal rendelkeznek. Ugyanakkor nem szabad elfeledni, hogy a mi célunk változatlanul a bennmaradás, ami a bajnokság végén, májusban dől el. Ehhez pontokat kell gyűjtenünk különösképpen hazai pályán, hazai közönség előtt, és akkor a saját kezünkben tudjuk tartani a sorsunkat. A három pont megszerzésével közelebb kerülhetünk a Mezőkövesdhez, de ennél is fontosabb, hogy egy győzelemmel eltávolodhatunk a kiesőzónától.

OTP Bank Liga 19. forduló

2019. február 2., szombat
17.00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry FC

A találkozóra szóló érvényes szurkolói jeggyel, vagy bérlettel rendelkező diósgyőri drukkerek. ezúttal is térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson

(Forrás: www.dvtk.eu)