Élet a városban
Sport
Sport 2019. április 02.
Bridzs Vidékbajnok a MEAFC-Miskolc 2-es csapata

Az idei Bridzs Vidékbajnokságon induló 15 csapatból kiegyensúlyozott játékkal, kétséget sem hagyva a végső eredmény felől lett bajnok a MEAFC-Miskolc 2-es gárdája, mely 11 meccséből 9-et nyert, egy döntetlent ért el és csupán egyetlen vereséget szenvedett úgy, hogy az összes komoly riválist legyőzte. Sok év telt el azóta, hogy ilyen sikernek örülhettek a miskolci bridzs sport képviselői. Ezzel az eredménnyel bejutott a csapat a bridzs Magyar Kupa legjobb 12 csapata közé. Áprilisban egy budapesti ellenfél legyőzésével juthatnak a legjobb 8-ba   és onnan tovább akár a Magyar Kupa dobogójára. 

Az eredmény bizakodásra ad okot a Miskolc – Kassa városok közötti bridzs küzdelemre. A több mint 40 éves hagyományokkal büszkélkedő versengésben, a tavalyi 5-4-re megnyert sorozat után, Miskolcnak minden esélye megvan az újabb győzelemre 2019. május 18-19-én a Városházán.

Aki kedvet  érez a bridzsezéshez, az keresse bátran a MEAFC bridzs szakosztályának vezetőjét, Bárczy Tamást a tamas.barczy@admatis.com e-mail címen!

(Forrás: www.meafc.hu)