Élet a városban
Sport
Sport 2021. január 17.
Bp. Honvéd-siker a miskolci "Keményben"

Idei első mérkőzésén, hazai pályán szenvedett vereséget a a PannErgy-MVLC-Miskolc OB I-es férfi vízilabda csapata. A szombaton, a Kemény Dénes Városi Sportuszodában lejátszott találkozóról a világbajnok Szívós Márton irányította Bp.Honvéd gárdája örülhetett a győzelemnek.

Fotó: Kamarás Péter

E.ON Férfibajnokság, 16. forduló
2021. január 16., szombat

PANNERGY MISKOLCI VLC–BUDAPESTI HONVÉD 6–7 (0–1, 3–1, 2–3, 1–2)
Miskolc, zárt kapuk mögött. V: Csizmadia, Csanádi
MISKOLC: HOFERICA – Fried, Hornyák, Seman, Vismeg Zs. 1, Magyar M. 1, BIROS B. 2. Csere: BERKI 1, Lukács D. 1, Lukács Á., Sisán, Vismeg B. Edző: Kis István
HONVÉD: DECKER A. – EKLER 2, Decker Á., Illés S. 1, Fejős 1, Molnár G., MANHERCZ Á. 2. Csere: Gregor B., Kevi, Szirányi, Chilkó, Simon R. 1. Edző: Szivós Márton
Gól – emberelőnyből: 9/1, ill. 11/2
Kipontozódott: Hornyák (21. p.)

Kis István: – Szerettük volna megismételni őszi, idegenben aratott győzelmünket, ami nem sikerült, így csalódottak vagyunk. Nehéz csatát vívtunk, sajnos kevés idő volt a felkészülésre. Mindent megpróbáltunk, hogy újabb bravúrt érjünk el, de a negyedik negyedben elkövetett két védekezési hiba keresztülhúzta számításainkat. Végig pariban voltunk ellenfelünkkel, és megmutattuk, a csapatban még sok a tartalék.
Szivós Márton: – Nehéz, verejtékes, kiélezett csatára készültünk, és nem is csalódtunk. Az év első találkozóján hullámzó játék alakult ki, próbáltuk megkeresni a hazaiak gyenge pontjait. Jó volt látni, hogy játékosaim egymásért is küzdöttek és nagy energiákat mozgósítottak a győzelem érdekében. Nyerni akartunk, ez sikerült, így elégedettek lehetünk.

(Forrás: www.nemzetisport.hu)