Meghívó 2022. április 20. • Lejárt
Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek miskolci megnyitójára

2022. április 21–28. között Miskolcon is sokszínű programkínálattal, a hazai és nemzetközi művészeti élet kiválóságaival, koncertekkel, táncelőadásokkal és ingyenes világzenei eseményekkel várja az érdeklődőket a Müpa országos összművészeti fesztiválja, a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek.

 

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az eseménysorozat miskolci megnyitójára, amelyet a Bartók Tavasz helyi nyitóelőadását, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes A hűtlen feleség című táncprodukcióját megelőzően, április 21-én, 17 órától tartunk a Miskolci Nemzeti Színházban. A megnyitón a fesztivál szervezői és partnerei osztják meg gondolataikat az eseménysorozat jelentőségéről, küldetéséről és kiemelt programjairól.

 

Részvételére feltétlenül számítunk!

 

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2022. április 20-án 15.00-ig a sajto@bartoktavasz.hu e-mail-címen szíveskedjen jelezni!

 

Amennyiben megtekintené a nyitóelőadást, kérjük, jegyigényét regisztrációjáról szóló levelében jelezze, hogy lefoglalhassuk sajtóbelépőjét, amely a fesztivál minden programjára 1000 Ft-os áron érhető el a sajtó képviselői számára.

 

Ha interjút készítene a fesztivál szervezőivel és fellépőivel, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Üdvözlettel:

 

BARTÓK TAVASZ KOMMUNIKÁCIÓ 

  

1095 Budapest, Komor Marcell utca 1. 

Telefon: +36 1 555 3000 

www.bartoktavasz.hu