Élet a városban
Sport
Sport 2019. április 01.
A Palota otthonában nyert a DVTK FUX

Március utolsóhétvégéjén győzelemmel folytatta a röplabda NB I. kvalifikációs körét a DVTK FUX csapata. Toma Sándor együttese fordulatos, izgalmas mérkőzésen 3:2-es győzelmet aratott Budapesten, a Palota RSC gárdája ellen.

Női Röplabda NB I., kvalifikációs kör 4. forduló

Palota RSC - DVTK FUX 2:3 (12, -22, -23, 22, -10)

Budapest, Károly Róbert Szakközépiskola, 100 néző.  Játékvezető: Dr. Árpás Krisztina, Suba istván.
DVTK FUX: Kundrák, Sitkey, Sitku, Kovács E., Szajkó, Bertók. Csere: Nagy Zs. (liberó), Egri, Kiss E. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Toma Sándor: - Közel kétórás mérkőzésen tudtunk győzni egy nagyon harcias és mindent egy lapra feltévő Palota ellen, aminek nagyon örülök. Az első szettben a körülmények nehezítették a játékunkat, erős szembefényben adogattunk, és kiszámíthatóbbak voltak a támadásaink is. A második és harmadik játszmában feljavultunk nyitásban, és blokkokban is hozzá tudtunk tenni a játékhoz. A negyedikben szettben fej fej mellett haladtak a csapatok, a végjátékban azonban szerencsésebbb volt a házigazda. A döntő szettben 7-1-el kezdtünk, utána beragadtunk kicsit, de a végjátékban helyén volt a csapat szíve és a magunk javára döntöttük el a két pont sorsát. 

(Forrás:www.dvtk.eu)