Élet a városban
Sport
Sport 2019. november 05.
A MEAFC-Miskolc visszavágna a Tarjánnak!

A MEAFC-Miskolc férfi kosárlabda csapata három hét elteltével ismét a Salgótarjánt fogadja a Körcsarnokban. November 5-én, kedden este a különbség annyi,,hogy ezúttal nem bajnoki mérkőzésre kerül majd sor, hanem a Hepp Ferenc Emléktorna 3. fordulójában találkoznak a felek.

Legutóbbi összecsapás miskolci szempontból  nem volt sikeres, hiszen a vendégek maximálisan kihasználták a hazaiak első "Thorntontalanságát", és magabiztos játékkal nyerni tudtak Borsodban.
A házigazda azóta igyekezett rendezni sorait, így sérült amerikai játékosa nélkül is győzni tudott legutóbb a Vasas ellen.
A bajnokságban menetelő Tarján egy szoros idegenbeli vereségből érkezik (MTK 79-77), és bizonyára ismét szeretne sikerrel meccselni.

Drahos Gábor (MEAFC-Miskolc):  - Akár van külföldink a meccsen, akár nincs, tovább szeretnénk jutni a következő fordulóba. Ha lesz eszünk és hitünk, akkor nem fogjuk azokat a gyermeteg hibákat elkövetni, amivel megsegítettük nógrádi ellenfelünket utolsó találkozásunkkor. Átvettük az alapvető feladatköröket, minden játékosom több munkanyulat is benthagyott legutóbb a cilinderjében. Szurkolóink segítségével ki fogjuk tudni csalogatni őket onnan."

A kedd esti találkozó a szokásosnál kicsit később, 19 órakor kezdődik. A belépés ingyenes!