Közérdekű 2020. november 20. • Lejárt
A Bogáncs Green Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. telephelyen tervezett nem veszélyes építési-bontási hulladékok előkezelése, hasznosítása kapcsán indított előzetes vizsgálati eljárás lezárult

A Bogáncs Green Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (3937 Komlóska, Rákóczi Ferenc út 121.) kérelmére, a Miskolc, 0154/14 hrsz..-ú (Bogáncs utca) telephelyen tervezett nem veszélyes építési-bontási hulladékok előkezelése, hasznosítása kapcsán, a területi környezetvédelmi hatóság (B-A-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály - 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) a folyamatban volt előzetes vizsgálati eljárást lezárta és megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálati eljárás lefolytatása szükséges.

A határozat teljes szövege – előzetes egyeztetést követően - 2020. december 21-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építési és Környezetvédelmi Osztályán (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) – ügyfélfogadási időben.