Élet a városban
Sport
Sport 2019. február 17.
A BL-győztessel nem bírt a PannErgy-Miskolc

A korábbi Bajnokok Ligája (BL)-győztes Szolnoki Dózsa otthonában próbált szerencsét február 16-án, szombaton délután a PannErgy-Mikolc férfi vízilabda csapata. dr.Sike József legénysége három negyeden át egyenrangú partnere volt nagy nevű riválisának, mely csak a záró játékrészben tudta bebiztosítani győzelmét.

E.ON férfi OB I 13. forduló

Szolnoki Dózsa-PannErgy-Miskolc 11-8 (3-2, 1-2, 4-3, 3-1)
Gólszerzők: 
Bátori 3, Aleksics 2, Prlainovics 2, Rasovics 2, Angyal, Lazics, illetve Stojanovics 3, Misics 2, Lőrincz, Nagy Á., Bowen

Három negyeden keresztül a Miskolc 100%-os partnere volt a BL-ben szereplő és korábbi BL győztes Szolnoknak. A negyedik negyedben a vendégek elfáradtak, a kispad minősége és a két kapus közötti teljesítmény döntötte el a mérkőzés végkimenetelét. Összességében a miskolci csapat jó mérkőzést játszott, mely biztató a jövőbe tekintve, de a befejezésekre sokkal koncentráltabban kell odaállni, ahhoz, hogy a következő nagy mérkőzéseken eredményesek tudjanak lenni.

A további felkészülési program - az OSC és az Eger elleni rangadók előtt - részeként hétfőn délután és kedden délben a Japán válogatott látogat Miskolcra edzőpartnernek, majd szerdán a Debrecen csapata érkezik edzőmérkőzésre a Kemény Dénes Városi Sportuszodába. A keddi magyar-orosz férfi Világliga (egyben Európa-kupa) selejtező válogatott mérkőzésen három miskolci fogja képviselni a klubot, nevezetesen Csoma Kristóf kapus, Nagy Ádám és Bedő Krisztián.