Élet a városban
Sport
Sport 2020. május 07.
A 28. Bükki Hegyi Maratont is el kell halasztani a járvány veszély miatt

A magyar kormány május elején kiadott intézkedései miatt a tervezett időpontban, június közepén nem lehet megrendezni a 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt, melyet remélhetően ősszel pótolni tudnak.  

„A május első napjaiban, a kormány által kihirdetett újabb koronavírus-járvány miatti korlátozás értelmében augusztus 15-ig sajnos futóversenyeket sem lehet rendezni. 

Ebből adódóan a június 13-ra kiírt 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalunkat is el kell halasztanunk.

Mi, a rendező Marathon Club Miskolc tagjai – a hazai versenynaptárt figyelembe véve – arra törekszünk, hogy Magyarország első hivatalos terepfutó-versenyét ebben a rendkívül nehéz szezonban is életre tudjuk hívni.

Rajtunk nem fog múlni, folytatjuk az előkészítő munkát, hogy az eddig megszokott színvonalon várjunk benneteket Miskolcon, a Bükk-hegységben! Az új, várhatóan őszi időpont egyeztetés alatt van. Kis türelmeteket kérjük, hamarosan jelentkezünk a dátummal!” – fogalmaztak a szervezők, akik a www.maratonclubmiskolc.hu honlapon ismertetik a további részleteket.