Meghívó 2019. január 24.
100. jubileumi nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő Miskolci Állategészségügyi Telep 2015. március 14-e óta tart kéthetente szombaton nyílt napot, melyen a résztvevők a bent lévő kutyákkal és macskákkal ismerkedhetnek, elvihetik őket sétálni, és örökbe is fogadhatják azt a kutyát vagy macskát, amelyik megtetszik. 2019. január 26-án, szombaton 100. alkalommal várják nyitott kapukkal az érdeklődőket a Miskolci Állategészségügyi Telepen.

Mind a 99 alkalommal nagyon sokat fejlődtek a látogatói szeretettől állataink, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás, a séta, az emberekkel való közös időtöltés. Nagyon sok esetben követte az együtt töltött időt örökbefogadás.

Szeretnénk köszönetet mondani minden segítségért, amelyet az elmúlt közel 4 évben a nálunk lévő állatok kaptak látogatóinktól. Külön köszönjük azoknak a gazdáknak és állatvédő szervezeteknek, akik az elmúlt 99 nyílt nap és 4 év során több mint 3000 állatot örökbe fogadtak.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és ezen alkalmaknak is köszönhetően bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek védenceink életét szebbé, tartalmasabbá tenni. Ha valaki úgy érzi, felelősségteljes gazdája tud lenni valamelyik nálunk lévő kutyának vagy macskának, akkor a 100. nyílt napunkon is örökbe fogadhatja kiválasztottját. A sétáltatás és az örökbefogadás mellett programokkal is várjuk látogatóinkat a jubileumi nyílt napon.

Programok:

10:00 – 10:30

Spider Mentőcsoport

mentő- és keresőkutya bemutató.

10:35 – 10:55

Miskolci Önkormányzati Rendészet

tájékoztató: mindennapos problémák, szabálysértések;

interaktív beszélgetés a közterület-felügyelő kutyás járőrszolgálattal.

11:00 – 11:25 

Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

tevékenységek és célok bemutatása, az örökbefogadás menete, az örökbefogadás népszerűsítése.

11:30 – 12:00

Avasi kutyasuli

trénerek bemutatója örökbefogadott kutyákkal,

interaktív beszélgetés.

12:10 – 12:40

Forte kutyaiskola bemutatója

12:45 – 13:00

Miskolci Állatkórház

interaktív tájékoztató állategészségügyi kérdésekben.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Hivatkozások