Városháza
Önkormányzat

Corvin utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Corvin utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Corvin Utcai Orvosi Rendelő Infrastrukturális Fejlesztése” című TOP-6.6.1-15-MI1-2016-00005 jelű projektje keretében a Corvin utcai orvosi rendelő korszerűsítését valósította meg.

A projektről

A Corvin utca 9 szám alatti házi orvosi rendelő négy körzetet lát el: a 16-17-es és a 20-21-es körzetet látja el. Az épület a hetvenes évek második felében épült, épületszerkezetei elavultak, felújításra szorultak. Sem az energetikai sem az akadálymentesítési előírásoknak nem felelt meg.

A projekt célja volt a rendelő teljes infrastrukturális fejlesztése. A beruházás magában foglalta az intézmény festését, burkolását, az energiatakarékosságot célzó beruházások közül a nyílászárók cseréjét, a homlokzati hőszigetelést, valamint sor került az épületgépészet és elektromosság korszerűsítésére is. 

A fejlesztés által egy gazdaságosabban működtethető és a szükségleteknek jobban megfelelő modern rendelőegység jött létre a lakosságközeli,- minőségi szolgáltatásnyújtás érdekében.

A projekt tényleges fizikai befejezése 2017.12.31.
A projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége 39 307 146 Ft
Támogatási intenzitás 100%

Sajtóközlemény