Városháza
Önkormányzat

Kiss Ernő úti orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Kiss Ernő úti orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című TOP-6.6.1-16-MI1-2020-00010 jelű projektje keretében a Kiss Ernő út 9. szám alatti orvosi rendelő korszerűsítését valósította meg.

A projektről

A Kiss Ernő úti orvosi rendelő a miskolci 74, 75 és 76-os körzet ellátásáról gondoskodik. Az épület a hatvanas évek második felében épült, épületszerkezetileg elavult, felújításra szorult. 2014. évben önkormányzati beruházás keretében a nyílászárók cseréje megtörtént, továbbá több beltéri szakipari felújítás is készült.

A projekt során 3 körzet egészségügyi alapellátását biztosító 2 felnőtt háziorvosi rendelő újult meg, megtörtént a homlokzati és belső nyílászárók cseréje, villamos és épületgépészeti korszerűsítés, az épület belső festése, burkolása, a tető szigetelése. A megújuló energia hasznosítását a tetőre tervezett napelemes rendszer biztosítja.

A projekt eredményeként a betegellátás minőségében jelentős javulás következett be, a betegek, valamint az ellátó személyzet komfortérzékének javításával. Az energetikai elemek megvalósításának eredményeként egy gazdaságosabban működő rendelő üzemeltethető.

A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁS FIZIKAI BEFEJEZÉSE 2022.12.17.
A PROJEKT TERVEZETT ELSZÁMOLHATÓ BRUTTÓ ÖSSZKÖLTSÉGE 110.180.379 Ft
TÁMOGATÁSI INTENZITÁS 100%