Városháza
Önkormányzat

Miskolc, Bacsinszky utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Bacsinszky utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-6.6.1-16-MI1-2017-00001 azonosító számú projektje keretében a Miskolc, Bacsinszky utca 1. szám alatt található önkormányzati tulajdonú orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése, energetikai korszerűsítése, akadálymentesítése valósul meg. 

A projektről
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a fenntartásban lévő Miskolci Egészségfejlesztési Intézeten keresztül gondoskodik az egészségügyi alapellátás körébe tartozó háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátásról, a fogorvosi alapellátásról, az alapellátáshoz kapcsolódó háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi ügyeleti ellátásról, a védőnői ellátásról és az iskola-egészségügyi ellátásról.
A fejlesztéssel érintett Bacsinszky utcai orvosi rendelő 2 felnőtt-, 1 gyermek házi orvosi és 1 védőnői körzet lakosai számára biztosítja az egészségügyi alapellátást.
A projekt eredményeként a betegellátás minőségében jelentős javulás következik be, a betegek valamint az ellátó személyzet komfortérzékének javításával.

A projekt megvalósítás tervezett befejezése 2021.02.22.
A projekt elszámolható bruttó összköltsége 49 311 972 Ft
Támogatási intenzitás 100%