Városháza
Önkormányzat

Miskolc, Kazinczy utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Kazinczy utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-6.6.1-16-MI1-2017-00006 azonosító számú projektje keretében a Miskolc, Kazinczy utca 18. szám alatt található önkormányzati tulajdonú orvosi rendelő épületrészének infrastrukturális felújítása, energetikai korszerűsítése valósult meg.

A projektről

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a fenntartásban lévő Miskolci Egészségfejlesztési Intézeten keresztül gondoskodik az egészségügyi alapellátás körébe tartozó háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátásról, a fogorvosi alapellátásról, az alapellátáshoz kapcsolódó háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi ügyeleti ellátásról, a védőnői ellátásról és az iskola-egészségügyi ellátásról.
A fejlesztéssel érintett Kazinczy utcai orvosi rendelő 3 felnőtt körzet lakosai számára biztosítja az egészségügyi alapellátást. A projekt eredményeként a betegellátás minőségében jelentős javulás következik be, a betegek, valamint az ellátó személyzet komfortérzékének javításával.

A projekt megvalósítás befejezése 2022.12.01.
A projekt elszámolható bruttó összköltsége 77 402 572 Ft
Támogatási intenzitás 100%