Városháza
Önkormányzat

Bajcsy-Zsilinszky úti orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Bajcsy-Zsilinszky úti orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky úti Orvosi Rendelő Infrastrukturális Fejlesztése” című TOP-6.6.1-15-MI1-2016-00006 jelű projektje keretében a Corvin utcai orvosi rendelő korszerűsítését valósítja meg. 

A projektről

A Bajcsy-Zsilinszky úti orvosi rendelő a miskolci 18-as és 19-es körzet ellátásáról gondoskodik. A háziorvosi tevékenység a Bajcsy-Zsilinszky út 10. szám alatt található társasház földszintjén folyik. Az épület a hatvanas évek második felében épült, épületszerkezetileg elavult, felújításra szorult. 

A projekt célja a rendelő teljes infrastrukturális fejlesztése. A beruházás magában foglalja az intézmény festését, burkolását, az energiatakarékosságot célzó beruházások közül a nyílászárók cseréjét, a homlokzati hőszigetelést, valamint sor kerül az épületgépészet és elektromosság korszerűsítésére is. 

A projekt eredményeként a betegellátás minőségében jelentős javulás következik be, a

betegek, valamint az ellátó személyzet komfortérzékének javításával. Az energetikai felújítás eredményeként egy gazdaságosabban működő rendelő üzemeltethető.

A projekt megvalósításának tervezett kezdete 2016.09.01.
A projekt megvalósítás tervezett fizikai befejezése 2017.06.30.
A Projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége 17.530.779 Ft.
Támogatási intenzitás 100%

Sajtóközlemény