Városháza
Önkormányzat

Miskolc, Lyukó városrészben új orvosi rendelő építése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Lyukó városrészben új orvosi rendelő építése” című, TOP-6.6.1-16-MI1-2017-00002 azonosító számú projektje keretében a 3532 Miskolc, Lyukóvölgy, 77591 helyrajzi szám alatt egy új orvosi és védőnői rendelő építését valósítja meg.

A projektről

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a fenntartásban lévő Miskolci Egészségfejlesztési Intézeten keresztül gondoskodik az egészségügyi alapellátás körébe tartozó háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátásról, a fogorvosi alapellátásról, az alapellátáshoz kapcsolódó háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi ügyeleti ellátásról, a védőnői ellátásról és az iskola-egészségügyi ellátásról.

Miskolc, Lyukó városrészben a házi orvosi és védőnői rendelő jelenleg egy konténerben működik. Jelen projekt célja egy új orvosi és védőnői rendelő építése.

A projekt eredményeként a betegellátás minőségében jelentős javulás következik be, a betegek valamint az ellátó személyzet komfortérzékének javításával.

A projekt megvalósítás tervezett befejezése 2021.10.31.
A projekt elszámolható bruttó összköltsége 90 692 687 Ft
Támogatási intenzitás 100%