Városháza
Önkormányzat

Miskolc, Halom utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Halom utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-6.6.1-16-MI1-2017-00004 azonosító számú projektje keretében a Miskolc, Halom utca 2/a. szám alatt található önkormányzati tulajdonú orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése, energetikai korszerűsítése, akadálymentesítése valósul meg. 

A projektről
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a fenntartásban lévő Miskolci Egészségfejlesztési Intézeten keresztül gondoskodik az egészségügyi alapellátás körébe tartozó háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátásról, a fogorvosi alapellátásról, az alapellátáshoz kapcsolódó háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi ügyeleti ellátásról, a védőnői ellátásról és az iskola-egészségügyi ellátásról.
A fejlesztéssel érintett Halom utcai orvosi rendelő 2 felnőtt, 1 gyermek háziorvos és 2 védőnői körzet lakosai számára biztosítja az egészségügyi alapellátást. 
A projekt eredményeként a betegellátás minőségében jelentős javulás következik be, a betegek valamint az ellátó személyzet komfortérzékének javításával.

A projekt megvalósítás tervezett befejezése 2022.09.30.
A projekt elszámolható bruttó összköltsége 101 172 554 Ft
Támogatási intenzitás 100%