Városháza
Önkormányzat

Miskolc, Stadion Sport Tagóvoda férőhely bővítése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Stadion Sport Tagóvoda férőhely bővítése” című, TOP-6.2.1-16-MI1-2017-00002 azonosító számú projektje keretében a 3534 Miskolc, Stadion utca 47/a. szám alatt található önkormányzati tulajdonú épületben az óvodai férőhelyek számát 100 főről 125 főre emelte a megnövekedett lakossági igények alapján.

A projektről
A projekt keretében a Stadion Sport Tagóvoda meglévő épületének belső infrastrukturális fejlesztése, valamint bővítése valósult meg. A teljes épület új padlóburkolatot kapott, kicserélték a belső nyílászárókat, a falfelületek friss festést kaptak, megújultak a vizesblokkok. A bővítés eredményeként az óvoda egy új tornaszobával és egy új csoportszobával gazdagodott, utóbbi lehetővé tette, hogy a korábban 100 férőhelyes óvoda a beruházást követően 125 gyermek számára biztosítson óvodai ellátást. Egy másik TOP forrásból megtörtént az épület energetikai korszerűsítése is.

Az új csoportszoba és tornaszoba berendezéséhez szükséges bútorok, játékok, sport- és egyéb eszközök beszerzése jelenleg folyamatban van.

A projekt megvalósítás tervezett befejezése 2023. 09. 30.
A projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége 163 433 184 Ft
Támogatási intenzitás 100%