Városháza
Önkormányzat

Miskolc, Stadion Sport Tagóvoda férőhely bővítése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Stadion Sport Tagóvoda férőhely bővítése” című, TOP-6.2.1-16-MI1-2017-00002 azonosító számú projektje keretében a 3534 Miskolc, Stadion utca 47/a. szám alatt található önkormányzati tulajdonú épületben az óvodai férőhelyek számát 100 főről 125 főre emelte a megnövekedett lakossági igények alapján.

A projektről
A projekt keretében a Stadion Sport Tagóvoda meglévő épületének belső infrastrukturális fejlesztése, valamint bővítése valósult meg. A teljes épület új padlóburkolatot kapott, kicserélték a belső nyílászárókat, a falfelületek friss festést kaptak, megújultak a vizesblokkok. A bővítés eredményeként az óvoda egy új tornaszobával és egy új csoportszobával gazdagodott, utóbbi lehetővé tette, hogy a korábban 100 férőhelyes óvoda a beruházást követően 125 gyermek számára biztosítson óvodai ellátást. Egy másik TOP forrásból megtörtént az épület energetikai korszerűsítése is.

Szintén ezen projekt keretén belül került sor az új csoportszoba és tornaszoba berendezéséhez szükséges bútorok, játékok, sport- és egyéb eszközök beszerzésére.

A Projekt Tényleges Fizikai Befejezése 2023. 12. 31.
A Projekt Elszámolható Bruttó Összköltsége 163 433 184 Ft
Támogatási intenzitás 100%