Városháza
Önkormányzat

Erdei Sándor Zsolt

önkormányzati képviselő
Velünk a Város

12. őnkormányzati választókerület
Elérhetőségek

e-mail cím: erdei.sandor@velunkavarosszive.hu
telefon: 20/973-4123

Iskolai végzettségek

    középiskola, Sátoraljaújhely
    kulturális és vizuális antropológia, Miskolci Egyetem

Képviselői program

Humoristaként mindig az emberek örömét, jókedvét tartottam fontosnak, azt, hogy jól érezzék magukat. Kicsit enyhíteni a napi gondok okozta feszültségen! Huszonhárom éve vagyok humorista, büszke vagyok rá, hogy több ezer fellépésen szórakoztathattam a nagyérdeműt.
Képviselőként is ezt szeretném szem előtt tartani, úgyhogy maximális odafigyeléssel, tisztességgel, becsülettel tegyek a városlakókért. Ezért döntöttem amellett, hogy elindulok az önkormányzati választáson Miskolcon, a 12. választókerületben.
Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmukkal, s a számomra szimbolikus 1848 szavazattal győztem; minden nap azért dolgozom, hogy megszolgáljam ezt.
Engem bármikor el lehet érni, meg lehet szólítani! Én valóban tenni szeretnék önökért! Humoristaként kétszer annyit kell letennem az asztalra, hogy komolyan vegyenek a választók, de boldogan végzem ezt a munkát.
Teremtsünk igazi közösséget itt Miskolcon, a 12. választókerületben!

Önéletrajz

születési év:    1976

Erdei Sándor Zsolt vagyok,a Velünk a Város lokálpatrióta egyesület független képviselője a 12.választókerületben.
1976-ban születtem Miskolcon, Edelényben nőttem fel, középiskolai tanulmányaimat Sátoraljaújhelyen végeztem. Az egyetem kezdetétől, huszonhárom éve élek itt, büszke, városszerető miskolciként! Bár költözhettem volna Budapestre, lokálpatriótaként itt maradtam, humorista előadóművészként innen intézem a fellépéseimet, innen járok rádiós, televíziós felvételekre, színpadi előadásokra, és utána ide térek vissza fáradtan és boldogan.

Diplomámat a Miskolci Egyetem kulturális és vizuális antropológia szakán szereztem, ahol megtanultam azt is, mennyire fontos az emberek problémái iránti érzékenység, és milyen erő rejlik a közösségszervezésben. Ezt magam is megtapasztalhattam a borsodi kistelepülésen, Abaújlak-Szanticskán, ahol egykori társadalmi alpolgármesterként elindítottam az országosan is elismert Szanticskai Humorfesztivált. 2010-től biogazdálkodással is foglalkozom, prémium pálinkák készítésével, létrehozva az „Erdei Pálinkák” brandet, valamint 2016-ban megalapítottam a Szanticskai Pálinka lovagrendet, amelynek fő célja a borsodi pálinkák megismertetése, országos népszerűsítése.
Tagja vagyok a Miskolci Lokálpatrióta Egyesületnek, és jelenleg a Mindenki Magyarországa Mozgalom miskolci és borsodi régiós koordinátoraként küzdök azért, hogy „a szeretet hatalma legyőzze a hatalom szeretetét”.