Licit

Licit

A licited most aranyat ér

A nemrégiben visszavonult magyar úszólegenda, a többszörös olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László a Miskolcon megrendezett Ötpróba Úszónapok alkalmával ajánlott fel két, aláírásával ellátott úszósapkát. Ezek a hitelesítő okiratokkal ellátott, bekeretezett relikviák kerülnek 2022.08.23-tól árverésre. A befolyt összeget Miskolc Megyei Jogú Város jótékonysági célra fordítja, amellyel két miskolci szervezetet kíván támogatni.

Kedvezményezett

A hitelesítő okiratokkal ellátott, bekeretezett úszósapkák kerülnek most ezen jótékonysági licit során árverésre, hogy a befolyt összegekből megvalósuljon a támogatási cél.

A licit során a befolyt összeg célzottan kerül felhasználásra.

A kedvezményezettek:

  • Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény  Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei Kórházi Tagozata,
  • Miskolci Állategészségügyi Telep. 

A licit menete

A licitre a letölthető hozzájárulási nyilatkozat kitöltésével lehet jelentkezni. A kitöltött, és megküldött nyilatkozat (kommunikacio@miskolc.hu) alapján a licit időtartama alatt a résztvevőknek a munkanap végén, de legkésőbb minden nap 17:00 óráig megküldjük a legmagasabb licit összegét. Az árverésben résztvevőknek ezt követően a következő nap 15:30-ig van lehetőségük megtenni e-mailben a licitjüket. 

A licit kezdete: 2022.08.23.

A licit vége: 2022.10.31. (Lezárult) 

A licit induló összege: 20 000 Ft
Minimum licitlépcső: 2000 Ft

Az árverés lezárulta után a két legmagasabb licit összeget tevő személyek külön kiértesítésre kerülnek, mint az árverés nyertesei. A megadott összeg átutalása után ünnepélyes keretek között kerül részükre átadásra a Cseh László aláírásával ellátott úszósapka. 


A licit 2022.10.31 (hétfő) napjával lezárult. 

Licit aktuális állása: 

50 000 Ft