Élet a városban
Turizmus

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

A Bükki Nemzeti Park ölelésében, Miskolctapolcán, a fürdők völgyében várja vendégeit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, mely különleges nevét öt ellipszis alakú épületéről kapta.

Az impozáns csarnokok több mint hétezer négyzetméternyi területen - elhatárolt, ám összefüggő egységet alkotva - az év 365 napján garantálják a felnőttek, a tinik és a kisgyermekek felhőtlen kikapcsolódását.

A négy évszakos szolgáltatásokat nyújtó élményfürdőben 3 - korosztályonként tematikus - fürdőcsarnok, 6 beltéri-, valamint 2 kültéri medence, 3 óriáscsúszda és számtalan további vízi attrakció szolgálja az élménydús fürdőzés minden egyes percét.

Az egyedülálló fürdőkomplexum a miskolctapolcai fürdőfejlesztés második ütemeként valósult meg egy közös, minden igényt kielégítő egységet alkotva a 2015-ben átadott első ütemmel, a felújított Strandfürdővel.

A strand közel 22.000 négyzetméteres területen, platánfák ölelte természeti környezetben található, májustól szeptemberig várja a pihenni vágyókat.

A családi élménymedence a gyermekekkel érkezőknek jelent tökéletes választást, míg az úszni vágyó vendégek az 50 méteres úszómedencében csobbanhatnak. A főépületben található wellness részleg élmény- illetve masszázsmedencéjében, vagy a szaunaparkjában megpihenve egyszerre érezhetjük a természet közelségét és csodálhatjuk a bükki táj festői szépségét. Páratlan felfrissülést nyújtanak a szaunakúpok tetején elhelyezkedő, nyitott csobbanó medencék, valamint a helyszínen elérhető masszázsok széles választéka is. Kellemes kikapcsolódást kínálnak a strand parkjában található röplabda- és lábtenisz pályák, a fitness részleg pedig kardió- és erősítő gépek legújabb generációjával várja a sport szerelmeseit.

Elérhetőség

Cím: 3519 Miskolc, Aradi sétány

Telefon: +36 46 503 186

Élményfürdő központi telefonszám: +36 70 799 67 39

Strandfürdő központi telefonszám: +36 70 683 12 41

E-mail: info@ellipsumfurdo.hu

Web: www.ellipsumfurdo.hu

Képmelléklet