Városháza
Önkormányzat

Hunyadi Mátyás Tagiskola infrastrukturális fejlesztése

Pályázati konstrukció: ÉMOP-4.3.1/A-12 -2012-0028

Projektgazda: Miskolc MJV Önkormányzat

Projekt rövid bemutatása

A „Bársony-Hunyadi Általános Iskola Hunyadi Mátyás Tagiskolájának infrastrukturális fejlesztése, különös tekintettel a mindennapos testnevelés feltételeinek a megteremtésére” elnevezésű projekt keretében sor kerül az iskola épületének homlokzati szigetelésére, a külső nyílászárók cseréjére, valamint a gépészeti és elektromos rendszer felújítására. A beruházás megvalósításával egy gazdaságosabban üzemeltethető épület jön létre.

Az épületenergetikai fejlesztések megvalósítása mellett a projekt vállat célja a mindennapos testneveléshez szükséges infrastruktúra megteremtése. Ennek érdekében felújításra kerülnek a régi tornaterem öltözői, a küzdőtér, és megtörténik az esetleg hiányzó vagy elavult eszközök cseréje is.

A Hunyadi Tagiskola jelenlegi tornatermének kis mérete, valamit az iskola sportiskolaként történő működése indokolja egy új tornaterem megépítését is, amely a már meglévő épülethez kapcsolódik majd. Az új tornatermi szárny építése komplex akadálymentesítéssel valósul meg. Az épületrészben kialakítanak egy 30,3m x 14,5 m méretű sportlabda játékteret, szertárakat, egy tanári és négy, egyenként 15 férőhelyes öltözőcsoportot.

Projekt adatok

Pályázati konstrukció ÉMOP-4.3.1/A-12 -2012-0028
Projektgazda Miskolc MJV Önkormányzata
Elszámolható költség 497.124.001,- Ft
Támogatás 100 %
Kivitelező FK RASZTER-Ép Kft.

Projekt megvalósítás időtartama

Támogatási szerződés szerinti befejezési határidő 2015. 11. 30.

Sajtóközlemény