Városháza
Önkormányzat

Hegedüs Andrea

önkormányzati képviselő
Velünk a Város

3. önkormányzati választókerület
Elérhetőségek

e-mail cím: hegedus.andrea@velunkavarosszive.hu
telefon: 30/3974-555

Iskolai végzettségek

Főiskolai szintű diplomáimat Debrecenben, Egerben, Miskolcon, egyetemi oklevelemet városunkban vettem át. (Nem vagyok diplomagyűjtő, csupán a szakmai tudásomat bővítettem magasabb szintre azért, mert a tanítás az egyik hobbim.)

Képviselői program

Elsődleges célom, hogy gondolkodó fiatalokat neveljek, akik használható tudás birtokában léphessenek ki az iskola kapuján. A pedagógus pályán eltöltött sok tanévnek köszönhetően rengeteg tanítvány diákemlékeiben szerepelhet a nevem, akik, remélem, hűek maradtak Miskolchoz és jelenleg a város felnőtt választóivá nőttek.
Másodlagos tervem, hogy közéleti szerepvállalásommal segíthetek minden korosztálynak, hogy otthonosabban, kényelmesebben, biztonságosabban érezhesse magát a közterületeken, közintézményekben, vagy a magánszférájában. (Ez nemcsak rajtam múlik, hiszen egy csapatnak vagyok a tagja, de remélem, sikerül.)
Elérkezettnek éreztem újra az időt – hiszen két cikluson át voltam már képviselő -, hogy kellő élet- és közéleti tapasztalattal a hátam mögött érettebb emberként szolgáljam városom lakosságát.
Olyan nőnek tartom magam, aki kellő energiával és tettrekészséggel rendelkezik e feladathoz, mely nem nevezhető átlagosnak, egyszerűnek. Rengeteg teherbírás, munkabírás, jó időbeosztás, türelem, embertársaim iránt érzett tolerancia, empátia szükségeltetik mindehhez. Viszont a városom lakosai – legyenek fiatalok, középkorúak, szépkorúak – sem nevezhetők átlagosnak vagy egyszerűnek, ezért átlagon felüli szolgáltatást érdemelnek tőlünk közszereplő/megválasztott képviselőktől.
Tudom, hogy jelesre még senkinek sem sikerült közfeladatot ellátni - nem is ezért vállaltam -, de megpróbálom!

Önéletrajz

Hegedűs Andrea néven, született miskolciként élek, a hétköznapokban pedagógus, a mindennapokban pedig M.M.J.V. 3 sz. választókerület önkormányzati képviselője és polgármesteri tanácsnok. (Ez jól hangzik, de én feladatot látok ezek mögött és nem pozíciót vagy címet. Szerényebbnek érzem magam ettől.)