Számadás múltról és jelenről

Számadás múltról és jelenről

 

A képre kattintva

Olvassa online a képre kattintva

Online már elérhető a Számadó, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának kiadványa. A városháza szakemberei azért állították össze az lent olvasható 24 oldalas füzetet, hogy mindenki közérthető, egyszerű, átfogó képet kaphasson Miskolc pénzügyeiről és gazdasági helyzetéről, hogy a miskolciak tisztában legyenek a város gazdasági, pénzügyi tényeivel.

A kiadvány célja, hogy bemutassa, hol tart ma a város, hogy mindenki számára világossá és átláthatóvá váljon, mi történt az elmúlt évben Miskolc pénzügyeinek terén. Célja, hogy bemutassa, milyen örökséget vett át 2019 őszén a városvezetés, mi történt azóta és milyen nehézségekkel, kihívásokkal kell megküzdenie a város szakembereinek ma. 

A kiadványban található táblázatok és grafikonok Miskolc Megyei Jogú város Önkormányzatának adatait, a Miskolc Holding Zrt. adatait, valamint a tagvállalatok adatait használják forrásként.

A város vezetése 2019 őszén nyitott városházát ígért és számos jelentős lépést tett annak érdekében, hogy a város vezetés átláthatóbban működjön a miskolciak számára. Az országban is pédátlan Számadó kiadvány ugyanezen célt szolgálja: láthatóvá és átláthatóvá tenni, miből és hogyan működött és működik Miskolc.