Miskolc a felszín alatt, a város rejtett arcai

Miskolc a felszín alatt, a város rejtett arcai

 

Mi tagadás, vonzóbb a város, mikor teli van élettel.

Mikor nyitva vannak a kávézók, az éttermek és maszk nélkül lehet végigsétálni a belvároson, de Miskolc eszenciája nem csak ezekben rejlik!

Apró zugok, festői terek, mesés átjárók, ámulatba ejtő pincesorok, divatos szórakozóhelyek, városi legendák, melyeket csak az itt élők ismernek igazán!

Fedezd fel Miskolc rejtett dimenziót, mutasd meg másoknak is milyen csodás kincsek bújnak meg a bükki hegyek által körülölelt településen!

Keresd fel kamerád segítségével Miskolc izgalmas, eredeti helyszíneit és készíts nekünk egy minimum 30 másodperces, maximum 2 perces rövidfilmet a városunk egyedi, állandóan változó arcairól!

Lehetsz amatőr vagy profi, a lényeg, hogy megörökítsd egy jóminőségű videó formájában, mi az, ami számodra a legvonzóbb a városunkban.

Az elkészült filmes pályázatokat a marketing@miskolc.hu e-mail címre várjuk 2021. április 22. és július 15. között a készítők nevének és elérhetőségeinek pontos feltüntetésével.

A beérkezett pályamunkák elbírálását Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának szakmai zsűrije segíti. A nyertes kisfilmet városi felületeken, közösségi médiában, rendezvényeken is megosztjuk a nagyközönséggel, a készítő nevével együtt.

 

A legjobban sikerült kisfilm készítője 200 000 Ft értékű ajándékutalványban részesül.

A nyertes pályázatot és készítőjének nevét 2021. július 20-án kedden tesszük közzé a Hello Miskolc Facebook oldalán.

A pontos részvételi feltételekért és a kampány leírásáért kattints ide.

 

Filmezd le nekünk a Te Miskolcod!

Versenykiírás