Élet a városban
Turizmus

#természetfüggőségre

A természet a mindened és alig várod, hogy kiszabadulj a városból? Legyen szó túráról, bicajozásról, barlangászatról, csónakázásról, extrém sportokról, vagy csak egy könnyed sétáról, Miskolc pont jó választás! Mutatjuk a legjobb programokat és helyszíneket ahhoz, hogy megszerezd a nyár sztoriját! Az élmények száma csak attól függ, hány napra érkezel.

Túrázz a Bükkben!

Miskolc belvárosából mintegy 20 perc alatt elérhetünk a Észak-Magyarország túraparadicsomába, a Bükkbe. Kezdőtől a haladó szintig számos túraútvonal közül választhatsz, közben pedig olyan kihagyhatatlan helyszíneket ismerhetsz meg, mint a Látó-kövek, a szentléleki Pálos kolostor vagy Újmassán az Őskohó. A Bükk egyik legmagasabb csúcsáról, a Bálványon épült Petőfi-kilátóból pedig felejthetetlen a kilátás.

Túrázz a Bükkben

Növeld az adrenalinszinted!

Szabadesés 10 méterről, csúszás drótkötélpályán, segway túrák – érdekel? A Lillafüredi Sport- és Kalandparkban sok más program mellett ezeket is megtalálod! Ha már Lillafüreden vagy, ne hagyd ki a libegőt sem, amiről 1080 méter hosszan gyönyörködhetsz a tájban. A lehetőségeknek még nincs vége: sziklamászás, barlangászat és a hegyi kerékpározás is rád vár az ország legszebb részén.

Növeld az adrenalinszinted

Romantikázz Lillafüreden!

Ha egyszerre vagy a természet, a romantika és a művészetek szerelmese, akkor a mesés látványt nyújtó Palotaszálló alatt húzódó, teraszos függőkerten is végig vezető Lillafüredi tanösvény a jó választás! Az ország legmagasabb vízesésénél pedig jöhet a vallomás. Ez a hely még József Attilát is megihlette.

Romantikázz Lillafüreden

Plusz helyszínek természetfüggőségre

  • Hámori-tó
  • Avasi Arborétum
  • Miskolctapolcai Őspark
  • Miskoltapolcai csónakázótó
  • Miskolctapolcai Bobpálya

Szállástippek: https://szallas.hu/miskolc

Csobbannál is egyet? Megnéznéd a várat? Kíváncsi vagy, mit tartogat még Miskolc? Katt ide, hiszen Miskolc nyáron pont jó!