Élet a városban
Turizmus

#téliélményekhez - Miskolctapolca

Miért Miskolc?

  • Mert Miskolc számos természeti kincset rejt magában, melyeket évszaktól függetlenül is érdemes megtekinteni. Miskolc pont jó úti cél, ha kirándulni, feltöltődni, felfrissülni vágysz!
  • Mert Miskolc pont jó arra, hogy változatos látnivalókkal és programokkal a gyermeked figyelmét is lekösd, így az együtt töltött idő minden pillanata emlékezetes élményeket nyújthat családod számára!
  • Mert Miskolc pont jó, ha kulturális feltöltődésre vágysz!
  • Mert Miskolc pont jó választás, ha télen is vizes élményekre vágysz!
  • Mert Miskolc pont jó, hiszen rendkívül gazdag egyházi értékekben!
  • Mert Miskolc pont jó választás, ha szeretnél sétálni egy nagyot úgy, hogy közben megszámlálhatatlan értékes információt hallgatsz és megannyi csodás helyszínen jársz!

HAGYD ITT A LÁBNYOMOD

Télen is vizes élményekre vágysz? Próbáld ki a Barlangfürdőt vagy az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt Miskolctapolcán! Garantáltan egyedi élményben lesz részed ezen az egészen egyedülálló helyen!

Jártál már valaha barlangban? Bizonyára igen. Már úsztál is benne? Ha nem, akkor itt az idő! Miskolc igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított barlangrendszer, a barlang gyógyító klímájáról már nem is beszélve. A Barlangfürdőben szaunapark, kültéri medencék és aquaterápiás részleg is elérhető.

Sétálnál egyet a friss levegőn?

Érdemes megismerni a Fürdő környezetét is. A Miskolctapolcai Barlangfürdő mellett található parkrendszer a csónakázótóval a csendes feltöltődés egyik kiemelt helyszíne.

Kisgyermekkel utazol?

Kiváló választás a korábbi strandfürdőt is magában foglaló élménykomplexum. Az öt, kavicsra emlékeztető fedett épületben együtt és külön is fürdőzhetnek a családtagok. A beltéri medencék, a wellness részleg, a hazai és nemzetközi ízeket bemutató konyha, és az egyedülálló élményt adó „VR” szemüveges csúszda egész napos élmény a család minden generációja számára. A strandrészen szauna, masszázs, fitnessterem várja a kikapcsolódni vágyókat. Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben az apró talpak nyomát csak cikázva tudod majd követni.

Érdeklődsz az egyházi értékek iránt?

A Miskolctapolcai Barlangfürdő meglátogatása során ne hagyd ki a fürdő előtt álló bencés apátság romjainak megtekintését.

Élményben gazdagodnál?

A Miskolcon pihenéssel töltött pillanataitok mellett, ha maradt még idő, látogassatok el Miskolctapolcán a Barlangfürdő mellett található Bobpályára és Miskolctapolcai Kalandtúraparkba ahol felejthetetlen élménnyel gazdagodhattok. Az Avalon Parkba a család legkisebbjeit a Maya Dzsungel Játszóház csábítja kalandokra, a nagyobbak pedig elektromos gokartokkal versenyezhetnek a Hell Kart pályán.

 

Szállástippekért kattints ide!